Ghidul utilizatorului

Acesta este manualul de utilizare care vine împreună cu ProExtender ™.

Manualul este disponibil în următoarele limbi: engleză, daneza, germană, spaniolă, japoneză

ProExtender ™ a fost proiectat și dezvoltat în Danemarca de către Danamedic Aps. Scopul prelungitorului este de a stimula extinderea penisului prin tractiune. ProExtender ™ poate fi utilizat ca dispozitiv pentru monoterapie cu actiune moderata. Utilizarea ProExtender ™ nu necesită supraveghere de către un profesionist din domeniul medical.

Mecanismul dispozitivului se bazează pe principiul de tractiune. Prin această metodă se stimulează reacția naturală a corpului la forța fizică aplicată. Celulele țesutului reacționează prin multiplicare și țesutul crește treptat. Acest principiu a fost folosit de diferite triburi primitive pentru a obține creșterea repetată a marimii lobului urechii și buzelor.

ProExtender ™ a fost testat pe pacienți, care fără excepție au obținut marirea penisului după utilizarea dispozitivului conform instrucțiunilor. Marirea este permanentă și nu duce la o îngustare a circumferintei penisului.

Pacienții testați au obținut o prelungire medie a penisului in erectie de 2,8 cm (24%), după o perioadă de tratament cu o durată de 3-4 luni. Procedura nu afecteaza urinarea, capacitatea sexuală sau funcția de reproducere. Extensia poate fi realizată numai prin utilizarea de zi cu zi a dispozitivului și efectul se corelează cu numărul de ore de utilizare. Aceste rezultate au fost obținute în urma procedurilor de 12 ore pe zi, pentru o perioadă de trei luni.

rakovodstvo-vavedenie
inainte dupa 1
inainte dupa 2
DESCRIEREA COMPONENTELOR ȘI INSTRUCȚIUNI DE MONTAJ

Prelungitorul este format dintr-un inel de bază din plastic (1), cu orificiu pentru uretra (2) (figura 1 de mai jos). Inelul se atașeaza în jurul rădăcinii penisului. Două benzi metalice, una din ele cu filet pe dreapta (3), iar celălalt cu un filet pe stânga (4) sunt atașate la inelul de bază. În interiorul fiecăreia dintre cele două benzi se afla un mecanism cu arc (5), ascuns în tub. La capătul distal al celor două benzi este atașat un suport de plastic (6) cu două găuri, prin care sunt introduse capetele tubului de silicon.

Componentele 1-5 se livreaza pre-asamblate. In functie de marimea penisului cu ajutorul cheitelor rotunde furnizate (vezi figura 3 de mai jos sau la p. 9 din manualul de utilizare) se monteaza barele de extensie scurte sau lungi. Sinele pentru extinderea adaugatoare sunt necesare pentru o utilizare ulterioară, atunci când deja e obtinuta prelungirea penisului. Suportul de plastic este montat prin introducerea capetele șinelor (5) în două cavitati mari ale suportului (Figura 1). Apoi suportul este apasat în direcția inelului de bază (1). Astfel, arcurile sunt presate până la capat. Trebuie să fie apasate, până când se aude sau se simte un clic, ceea ce indică faptul că suportul este atașat rigid catre șine.

COMPONENTELE DISPOZITIVULUI DE MARIREA PENISULUI PRO EXTENDER

INSTRUCȚIUNI DE MONTAJ

Dispozitivul este montat prin atașarea inelului de bază (1) în jurul rădăcinii penisului, astfel încât cele două benzi metalice (2), sint intreptate paralel cu penisul, fiecare din partea sa, iar capul penisului e situat în suportul cu forma de cupă (3) (vezi figura 2 de mai jos). Prin introducerea celor două capete ale tubului de silicon prin orificiile bazei din plastic (4) se primeste o bucla prin care se introduce capul penisului. Înainte de a atașa penisul, suportul de plastic ar trebui să fie presat spre corp pentru a fi apasate pana la capat cele două arcuri. Tubul de silicon este atașat în jurul capului penisului prin tragere marginelor ei (5) peste partea opusă a suportului. La barbatii care nu sunt circumcisi, tubul de silicon este atașat direct sub periferie, si prepuciumul rămâne nemiscat. Marginile sunt presate în ambele canelure (6), în scopul de a asigura fixarea capului penisului (figura 2). Dacă este necesar, pot fi adăugate benzi metalice (7) cu ajutorul celor două chei (8) (Figura 3).

STRAT ADAUGATOR DE PROTECTIE PENTRU ProExtender ™.

In cazuri rare, initial, utilizatorul poate simti o durere usoara la utilizarea prelungitorului. Această durere este, de obicei, o consecință a forței excesive inițiale, cu condiția ca forța să nu depășească 600-900 grame tracțiune pentru 4-8 ore pe zi, în timpul primelor 2-3 săptămâni. Apoi, forța de tracțiune trebuie să fie crescută la 900-1200 grame, iar perioada procedurilor – la 8-12 ore pe zi.

Pentru a calma aceasta sensibilitate intilnita rar, puteți utiliza stratul de protecție, după cum urmează:

  • Largiti cu atenție stratul de protecție.
  • Puneti placa în spatele periferiei penisului si destindeti ca să se lipeasca bine.
  • Asamblați tubul de silicon lung așa cum este descris mai sus.

Stratul de protecție poate fi spălata cu apă căldă și puteți comanda plăcuțele noi de la distribuitorul local al alungitorului.

prelungire penis
INSTRUCȚIUNI DE REGLARE

Odată ce dispozitivul este deja atasat, puteți regla forța de tracțiune prin rotirea șuruburilor cu cap cilindric (3) și (4) (vezi mai sus Figura 1, sau (1) din Figura 4 în prospect) spre interior (spre penis). Forța aplicata curent poate fi urmărită cu ajutorul marcajelor pe pistoanele cu cap hexagonal (in fata arcurilor). Forța de tracțiune poate varia de la 600 – 900, 1200 sau 1500 de grame. Fiecare marcaj de pe piston corespunde forței de tracțiune de 300 de grame. Iata de ce, atunci cand este exercitată puterea maximă (1500 g) asupra pistonului va fi vizibilă doar un singur marcaj. Pentru primele două săptămâni, se recomandă forță de 600-900 grame, iar în această perioadă prelungitorul nu ar trebui să fie purtat timp de mai mult de 4-5 ore pe zi. După această perioadă, puterea poate fi crescută la 900-1200 grame, iar durata utilizarii aparatului poate fi de 12 ore pe zi. Alungitorul poate fi purtat timp de aproximativ 12 ore pe zi, pentru o perioadă totală de 3-6 luni.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE ȘI DEMONTARE A ALUNGITORULUI

În timpul utilizării penisul poate fi îndreptat in diferite direcții, dar niciodată într-o parte. Dispozitivul este perfect dacă purtați pantaloni largi. Dispozitivul poate fi purtat pe timp de noapte, dar atunci poate fi demontat în somn agitat sau in timpul erectii nocturne. Deconectarea accidentală necesită doar re-asamblarea dispozitivului.

Dispozitivul poate fi dezasamblat prin slăbirea tubului de silicon de pe partea inferioară a suportului. Puteți deconecta apoi alungitorul. Suruburile cu cap cilindric se dezsurubeaza pana in poziția initiala, rotind spre exterior in directia inelul de bază. Atunci când nu este în folosinta, alungitorul poate fi lăsat asamblat sau poate fi demontat și strins cutie, dacă este necesar.

MATERIALE UTILIZATE

(Vezi in figura 1 de mai jos cifrele care desemnează diferite piese)

(1)

Silicon tip: WMQ, USP 21-4, PA / HP / exp3 / (82) 57/1984.

Datorita compozitiei sale chimice, cauciuc siliconic este rezistent la influențele termice și climatice și este rezistent la uzuri si rupturi. Este rezistent la temperaturi cuprinse între -65 ° C până la + 210 ° C

(2) + (4)

Piese din material plastic: POM (polioximetilen) (Hostaform), C 2521 G

Stabil la temperaturi cuprinse între -20 ° C și + 80 ° C

(3)

Alama: Compozitie – CuZnS9Pb3 – W.no. 2.0401.

Acoperire de ornitină: Ornitina este o compoziție intermetalica, care combină capacitățile de nichel și staniu si se obține prin electro-depunere. În studiile clinice este dovedit că, chiar in cazul cand conținutul de 35% nichel, acoperirea de ornitină nu cauzează reacții la persoanele cu alergie la nichel.

(5)

Arcuri din oțel inoxidabil: Din 17224 – W.no. 4310

MATERIALE UTILIZATE PENTRU ELEMENTELE SEPARATE PRO EXTENDER

CURĂȚARE

ProExtender ™ trebuie să fie curățat zilnic cu apă și săpun. Pentru dezinfecțare poate fi utilizată o soluție 0,5% de clorhexidina.

Aspecte ecologice

ProExtender ™ se livreaza în ambalaj special, necesar pentru transportul dispozitivului.

Sint folosite numai materiale reciclabile si sigure pentru mediul inconjurator.

Cutie de lemn: Realizata din mahon recoltat din copaci africani sau din America de Nord, care sunt tăiati la fiecare zece ani, ca parte a întreținerii de rutină a pădurilor.

Clei si lacuri: Pe bază de apă.

Hârtie de carton ondulat: Aceasta conține nu mai puțin de 45% materiale reciclate. Reciclabilă.

Pungi de plastic: Fără PVC. În cazul arderii este eliberat doar dioxid de carbon și abur.

Broșura: Hârtia este produsa din celuloza albită fără clor. Cerneală de imprimare nu conține metale grele.

Spuma Poliuretanica: Realizat din spuma poliuretanica (PUR). Nu emit agenti care afecteaza pielea.

Ghidul utilizatorului
4 (80%) 4 evaluări