Comanda si livrare

Fiecare comanda Pro Extender se livreaza gratuit în următoarea zi lucrătoare la adresa sau cu solicitare de la sediul Fan Courier.

Pentru aceasta comanda trebuie să fie făcuta pana la ora 17:00 în zi lucratoare, iar primirea este pana la ora 20.00 la adresa, indiferent de valoarea comenzii.

Este posibil ca livrarea sa fie până la 45 min., iar pentru aceasta, livrarea trebuie să fie făcuta pana la ora 17.00 in zi lucratoare.

Plata se face la curier la primirea coletului sau prin PayPal.

Comenzi on-line se primesc de la utilizatori înregistrați și neînregistrati. Dupa ce a-ti comandat on-line, așteaptati să vă contactam prin telefon in 30 de minute sau în următoarea zi lucrătoare (dacă ați efectuat comanta dvs. în afara orelor de program) pentru a confirma. Vă rugăm să rețineți că comenzile neconfirmate nu vor fi trimise.

ASIGURAM ANONIMITATE LA PRIMIRE

Pachetele sunt ambalate doar de către noi și apoi se transmit sigilate la curier, prin urmare, conținutul pachetului rămâne necunoscut pentru angajații companiei de curierat. Descrierea pachetului, de fiecare dată este diferita, ce asigură anonimatul garantat în momentul primirii.

GARANȚIE ȘI RETUR

Toate produsele din magazin au o luna de garanție completă cu excepția cazului în care se prevede una mai lunga. În conformitate cu legislația bulgară aveti dreptul de a returna produsul cumpărat în termen de 14 zile, si noi vă oferim această opțiune, trebuie doar să plătiti toate costurile de transport în ambele direcții. Vă rugăm să rețineți că, datorită naturii produsului nostru este absolut imposibil de a returna banii în cazul în care a fost deteriorat ambalajul. Aceste produse nu se primesc înapoi, si respectiv, nu sunt disponibile în magazinul nostru, asigurând astfel clienții nostri ca cumpăra întotdeauna produsul neutilizat.

INDRUMARE PROFESIONALĂ

Stimați clienți, beneficiati de sfaturile noastre profesionale. Angajații noștri cu experiență de mai mult de cinci ani in vanzarile de jucarii sexuale vă vor îndruma către cea mai buna alegere, care puteti face pentru sine. Satisfacția dumneavoastră este importantă pentru noi!

CUMPARATURI ANONIME CU CARDURI DE CREDIT

Plata cu card de credit prin intermediul site-ului se face numai prin sistemul Paypal si este absulut sigur și anonim. În extrasul lunar nu este scris „sex shop“ sau o descriere similară, ci doar numele companiei noastre – „LARGE ECOMMERCE“. Dacă ați ales opțiunea de livrare la sediu Fan Courier, puteți plăti cu toate tipurile de carduri de credit și de debit direct la primirea pachetului.

Comanda si livrare
5 (100%) 1 evaluări